OUR INSTAGRAM FEED

TWITTER

Follow us

De onthulling van Battlefield V is nabij: Tien dingen die je niet wilt missen

Kijk op 23 mei naar komiek Trevor Noah en leden van het DICE-team als ze de live-onthulling vanĀ Battlefieldā„¢Ā VĀ presenteren. De livestream komt steeds dichterbij en daarom hebben wij een top tien samengesteld met dingen waar je naar uit kunt kijken.

1. Een nieuweĀ Battlefieldā€¦

Het is een gloednieuwe ervaring en bevat nog steeds alles wat je zo geweldig vindt aanĀ Battlefield: waar elk gevecht anders is en tot leven wordt gebracht op dynamische slagvelden. Stel jezelf op de proef en ga aan de slag met nieuwe uitdagingen die oorlog voor altijd zullen veranderen.

2. ā€¦in een nieuwe omgeving

Battlefield 1Ā was voor spelers de ultieme Eerste Wereldoorlog-ervaring die het begin van totale oorlog tot leven heeft gebracht. De volgendeĀ BattlefieldĀ speelt zich af aan een andere frontlinie. De live-onthulling geeft spelers een eerste indruk van de realistische manier waarop DICE deze nieuwe omgeving heeft vormgegeven.

3. Info direct van de ontwikkelaars achterĀ Battlefield V

Kom voor Trevor Noah, blijf voor de ontwikkelaars. Luister naar DICE-teamleden Oskar Gabrielson, het hoofd van DICE Stockholm, Andreas Morell, senior producer, Lars Gustavsson, creative director, en Daniel Berlin, design director, terwijl ze vertellen over hunĀ Battlefield VĀ -visie.

4. Nog nooit vertoonde multiplayer-momenten

Je kunt natuurlijk uitkijken naar grootschalige multiplayer in de volgendeĀ Battlefield, maarĀ Battlefield VĀ gaat een stap verder. Bereid je voor op multiplayer die meerdere maps en modes omspant, zodat je kunt genieten van spannendereĀ Battlefield-momenten die meer dynamiek en afwisseling met zich meebrengen.

5. Ongeƫvenaard beeld en geluid

BattlefieldĀ heeft altijd gedraaid om realisme, enĀ in Battlefield VĀ is dat niet anders. Schakel in, en je hoort en ziet als eerste de ongelooflijke omgevingen waarin je binnenkort kunt spelen.

6. Nieuwe modes en ervaringen

Operations, een zeer geliefde game-mode uitĀ Battlefield 1, heeft je de kans gegeven om epische veldslagen te beleven die zijn verspreid over meerdere maps. Zit deze teamgerichte modus in de volgendeĀ Battlefield? Je weet het als je de live-onthulling bekijkt!

7. Gameplay-wijzigingen

Hoewel we nog niets willen verklappen over onze eigen onthulling, durven we te wedden om jouw favorieteĀ Battlefield 1-wapen dat er fantastische gameplay-wijzigingen aan komen. Daarom raden we je aan om tijdens de live-onthulling vanĀ Battlefield VĀ niet met je ogen te knipperen.

8. Trevor Noah

Wie is grappig, slim en is uitgesproken als het gaat om liefde voor videogames? Trevor Noah. De komiek en presentator van de The Daily Show is tevens een groot liefhebber van videogames. We konden ons geen betere presentator van onze live-onthulling voorstellen dan deze Zuid-Afrikaanse legende.

9. De terugkeer van War Stories

DICE gelooft in zowel grootschalige multiplayer als in singleplayer. Tijdens de live-onthulling zal er meer informatie worden gegeven over de terugkerende, populaire War Stories. Bereid je voor op onvertelde, overtuigende verhalen in een nieuwe omgeving.

10. Antwoorden op alle speculatie

De recenteĀ BattlefieldĀ Easter Egg-zoektocht heeft veel community-leden in slapeloze speurneuzen veranderd. Staat je whiteboard vol met morsecode? Staat je zoekgeschiedenis vol met witte paarden? Hoe dicht zat jij bij de waarheid achterĀ Battlefield V? Het is tijd om daarachter te komen.

Bekijk de stream van de live-onthulling op 23 mei om 22.00 CET als volgt:

Battlefield-homepage

https://www.battlefield.com

YouTube

https://www.youtube.com/battlefield

Twitch

https://www.twitch.com/battlefield

Mixer

https://mixer.com/xbox