OUR INSTAGRAM FEED

TWITTER

Follow us

De Sims vieren hun 20e verjaardag!

Bedankt voor de mooie herinneringen, miljarden Sims en honderden miljoenen huishoudens

Dinsdag 4 februari 2020 – Het is tijd om je Simlish te oefenen en ‘Ooboo vroose, baa dooo‘! te zeggen (wat zich vertaalt naar, ‘Fijne verjaardag, De Sims!’), want de iconische levenssimulatiegame De Sims bestaat twintig jaar! We vieren twee decennia aan creativiteit, diversiteit en een bloeiende community.

SindsĀ De SimsĀ in 2000 voor het eerst werd uitgebracht, hebben spelers over de hele wereld hun perfecte huizen ontworpen, unieke Sims gemaakt en hunĀ eigenĀ verhalen verteld. Het team van Maxis Studio heeft een speciale infographic samengesteld met leuke weetjes over alles wat spelers de afgelopen twintig jaar hebben gedaan: inclusief het maken van meer danĀ 1,6 miljard Sims, het bouwen van meer danĀ 575 miljoen huishoudens en meer danĀ 1,3 miljardĀ O jaa’s! Dat zijn indrukwekkende cijfersā€¦ en een paar heel drukke Sims!

Als onderdeel van dit gedenkwaardige verjaardagsfeestje, kunnen Simmers op elk platform het feest meevieren door een duik te nemen in het speciale 20e Verjaardag Bubbelbad, verkrijgbaar via een kleine update die vandaag live gaat. Ga lekker zitten, relax en haal herinneringen op met dit nieuwe ingame item.

PlayStation Plus-abonnees krijgen gedurende de hele maand februari ook gratis toegang totĀ DeĀ Sims 4.

Het feest gaat zelfs buiten de game om door! Simmers kunnen hun liefde voorĀ De Sims laten zien met merchandise vanĀ Threadless, die jeĀ hierĀ kunt bekijken.

De volledigeĀ blog met alle details over de festiviteiten kun je hier vinden, met ondersteunend materiaal opĀ press.ea.com.