Follow us

Vacature: AV specialist (camera & edit)

Ben jij een creatieve filmmaker die zich wil specialiseren in TikTok en Reels?

Full-time · Arnhem

Als jr. AV Specialist ben je…
De creatieveling die leuke en kleurrijke video’s maakt voor TikTok en Reels. In deze rol vertaal je creatieve concepten naar videocontent. Je doet onderzoek naar virale content en denkt na over hoe je jouw bevindingen voor onze klanten in kunt zetten.
Als jr. filmmaker ben je van nature dan ook geïnteresseerd en creatief en weet jij wat er online speelt en hoe online video gekeken wordt. Je weet hoe je dingen mooi in beeld brengt en hoe je leuke verhaallijntjes bouwt. Je kunt omgaan met feedback, want we evalueren hoe iedere video bekeken wordt zodat we het de volgende keer nog beter kunnen doen. Hierbij werk je voor klanten in de meest uiteenlopende branches (van speelgoed en gaming tot onderwijs en tech).
In jouw rol werk je samen met ervaren filmmakers en advertentiespecialisten. Ook werk je samen met onze projectcoördinator om bijvoorbeeld draaidagen voor te bereiden. Kortom, een creatieve en veelzijdige starterspositie.

Wat breng je mee?
Jij hebt een relevante video-opleiding, bijvoorbeeld als AV-specialist. Je bent vertrouwd binnen de Adobe-pakketten, maar kunt ook met een smartphone overweg. Maar vooral breng je de energie en creativiteit mee en heb je zin om gave video’s te maken.
Verder herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je bent zelf actief op social media en wil hier graag meer over leren;
  • Onderzoekend, doorzettend en creatief;
  • Je vindt het leuk om vlotte video’s te editen;
  • Je bent geïnteresseerd in gear en je wilt je hierin blijven ontwikkelen.

Over de organisatie
Vortex Agency is een label dat zich specialiseert in het maken en adverteren van TikTok-video’s. Vortex verzorgt TikTok-campagnes voor o.a. Ravensburger, Timing Uitzendgroep, ASUS, Studiekeuze123 en Logitech. Daarnaast maakt Vortex ook korte video voor Reels en YouTube Shorts.
Vortex is opgericht door Vertigo 6, een prijswinnend bureau (o.a. SAN New Kids on the Block, Cross Media Awards, Digital Communication Awards, European Excellence Awards) met jarenlange ervaring in jongerenmarketing. Het is onderdeel van Happy Horizon, een creatief digitaal bureau met ruim 600 marketeers.

Wat kan je van ons verwachten?
Werken bij Vortex Agency, onderdeel van Happy Horizon, betekent dat je terechtkomt in een bruisende en gevarieerde werkomgeving vol kansen op allerlei vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. We maken gave TikTok-video’s en evalueren deze op basis van advertentieprestaties om tot de beste resultaten te komen. Bij specialiseer je jezelf binnen social media.

Daarnaast bieden wij:
Geld natuurlijk. Maar daarnaast nog veel meer 💰

  • Een goed bereikbaar kantoor in Arnhem-centrum. 💪
  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen 🚀
  • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waarin we jouw bijdrage werkelijk op prijs stellen 👫
  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door de opleidingsmogelijkheden binnen Happy Horizon. 🤝